Namaste – min förståelse

Var du än tittar ser du vad du söker. Allt vi har omkring oss är universums dans. Det finns mycket i vår värld vi inte vill vara med om, lidande, smärta, våld, korruption, tandläkarbesök
Vill vi förändra vår värld, vår verklighet får vi börja med oss själva. Om vi ser efter det vackra, kärleksfulla, det gudomliga (vårt sekulariserade språk har ingen bra översättning på det gudomliga)

Transformationen måste ske i människans hjärta. Vi startar inte med att förändra världen, universum. Vi börjar i vårt eget hjärta. Om du möter en människa och ser i dem det gudomliga, det kärleksfulla, naturens bultande hjärta så kommer de också se det gudomliga i dig. Vi är speglar av verkligheten vi möter. Här kommer det verkliga värdet i hur vi möter vår verklighet.

Vi har möjligheten att se skönheten

Om du möter en arg person och du endast ser ilskan kommer du att spegla den ilskan. Våra små själv (ego) vill inget annat än få den bekräftelsen. Få den möjligheten att skriva ett nytt kapitel. Vi kommer att spegla vår egen ilska.

Var vi än tittar så ser vi det vi söker. Vi vill se kärleken. Vår kultur har många namn narcissismen, individualismen Jag-generationen. Visst den skapar mycket separation och division men det är nu vi har möjligheten att skapa något utifrån vårt eget hjärta. Hitta vår röst. Inte skapat av något system någon religion någon dogm. Kärlek kan inte tvingas på någon. Vi kan göra det till Jag-mitt hjärta-generationen. Kärlek är själv-kommunicerande och den förändrar alla som den nuddar vid. Så skicka kärlek!

Vi stärker vårt eget ljus i varje möjlighet, i varje möte. Varje gång vi påminner oss om kärlekens kraft och att se skönheten, det gudomliga. Varje gång vi mediterar, öppnar upp. Lita på din inre röst. Allt du behöver göra är att vara där. Show up!

Namaste

Kärlek och värme 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s